Seven Seas Grandeur

Gæster: 732
Besætning: 542
Indsat: 2023
Antal restauranter: 7

Når Seven Seas Grandeur sejler sin jomfrurejse i efteråret 2023, vil skibet indtage en plads blandt de mest eksklusive krydstogskibe i verden. Med udgangspunkt i designet af de populære søsterskibe Seven Seas Splendor og Seven Seas Explorer fuldender Seven Seas Grandeur en flåde, som er kendt og elsket for moderne skibe med personlig service, rummelige suiter, fantastiske restauranter og lækre faciliteter.

Ombord finder du intet mindre end 8 restauranter og caféer samt adskillige barer og lounges. Nyd franske klassikere på Chartreuse, italienske favoritter på Sette Mari, en saftig steak på Prime 7 eller retter fra det asiatiske køkken på Pacific Rim. Fælles for alle restauranterne er uovertruffen service i behagelige og elegante omgivelser.

Seven Seas Grandeur er med dets blot 732 gæster og 567 besætningsmedlemmer lille nok til at bevare intimiteten og stort nok til at tilbyde et bredt udvalg af faciliteter og aktiviteter, så du aldrig kommer til at kede dig. Nyd det lækre poolområde med poolbar, fordyb dig i en bog i biblioteket eller lær at lave lokale retter på et madlavningskursus. Om aftenen kan du opleve et teaterstykke i Constellation Theater, prøve lykken i kasinoet eller nyde en cocktail til tonerne fra et live jazzband.

Seven Seas Grandeur har 10 suite-kategorier, hvoraf de største, Regent Suite, kommer med in-suite spa, Hästens senge, personlig butler og badeprodukter fra Bottega Veneta og Guerlain. Alle suiter uanset kategori har privat balkon.

Kontakt os og hør nærmere om de forskellige suite-kategorier.

Fra Barcelona til Rom

Middelhavets gyldne kyster
Barcelona - Rom
22/07/2024 til 31/07/2024 (9 nætter)
Fra 47.800 pr. person