Seven Seas Voyager

Gæster: 680
Besætning: 469
Indsat: 2003
Renoveret: 2018
Antal restauranter: 6

Regent Voyager har plads til blot 698 gæster og 455 besætningsmedlemmer, og du kan derfor se frem til et cruise, hvor personlig service er i højsædet. Tjeneren husker dit navn, og i suiten redes din seng med lige præcis den pude, du bedst kan lide.

Sejlprogrammet tager dig til nogle af verdens mest eftertragtede og eksotiske rejsemål. Drik lokal vin i Buenos Aires, ouzo i Athen eller Singapore Sling i, ja, Singapore.

Der er 7 restauranter og caféer om bord, så uanset om du er til en burger ved poolen eller en romantisk middag for to i elegante omgivelser, skuffer Regent Voyager ikke. Nyd autentisk italiensk med og udsøgte vine i Sette Mari eller saftige steaks i Prime 7. I Coffee Connection står baristaen klar med en nybrygget café latte og noget til den søde tand.

Der er rig mulighed for at pleje både krop og sjæl. Inviter vennerne til en kamp padeltennis eller deltag i en fitnesstime med skibets dygtige instruktører. Slut af i spaen med en afslappende massage eller en ansigtsbehandling.

Om aftenen forvandles Regent Voyager til et flydende overflødighedshorn af underholdning. Constallation Theater viser flot producerede shows og teaterstykker, mens lounges og barer fyldes med live musik af skibets dygtige solister og jazzmusikere.

Der er 8 forskellige suite-kategorier ombord, hvoraf den største er 186 m2. Alle suiter har privat balkon og et bredt udvalg af drikke i minibaren – alt sammen inkluderet.

Kontakt os og hør nærmere om de forskellige suiter og Regent Mariners spændende cruises.

Athen til Istanbul

Odyssé gennem det græske øhav
Pireaus (Athen) - Istanbul
15/08/2024 til 22/08/2024 (7 nætter)
Fra 27.800,- pr. person