Gæster: 298
Besætning: 246
Indsat: 2022
Antal restauranter: 6

Skal middagen nydes i intime omgivelser på egen terrasse med havudsigt, eller foretrækker du den opmærksomme service og atmosfæren på en restaurant? Kan du lide at danse natten lang, eller er du mere til cocktails og live jazzmusik?

På Evrima behøver du heldigvis ikke at vælge.

Superyachten Evrima er den første af foreløbig tre yachts i The Ritz-Carlton Yacht Collection, et nyt og ambitiøst rederi, som med raffineret selvfølgelighed forener årtiers tradition med banebrydende innovation til søs.

Væk er de lidt forældede cruise-traditioner som dresscode og faste spisetider og -pladser, og i deres sted finder du uhøjtidelig service og underspillet eksklusivitet – uanset om du befinder dig i hovedrestauranten The Evrima Room eller S.E.A., en stilfuld specialrestaurant, hvis menu er designet af stjernekokken Sven Elverfeld, som også står i spidsen for Aqua, en trestjernet Michelin-restaurant i Wolfsburg i Tyskland.

Kendetegnende for faciliteterne på Evrima er en uovertruffen sans for detaljer og en forfriskende tilgang til service. I fitnessrummet finder du intet mindre end 1500 online kurser at vælge imellem, mens spaen udnytter omgivelserne til fulde og tilbyder også udendørs massage. Har du forelsket dig i et maleri om bord? Det kan blive dit – ret blot henvendelse til yachtens kunstconcierge, som hjælper med salget.

Evrimas måske mest indbydende område er marinaen, en platform i vandhøjde bagerst på yachten hvorfra du kan hoppe direkte i vandet, prøve kræfter med forskellig vandsport, eller blot nyde tilværelsen på en liggestol.

Evrima har seks forskellige suite-kategorier at vælge imellem, hvoraf de største, The Owners Suites, måler hele 160 m2 og inkluderer privat jacuzzi. Alle suiter har privat, udendørs terrasse og en dedikeret concierge, som sikrer, at I aldrig mangler noget.

Kontakt os og hør nærmere om de forskellige suiter samt kommende cruises med Evrima.