Riverside Debussy

Gæster: 114
Besætning: 85
Indsat: 2018
Antal restauranter: 4

En sand charmør. Poetisk, charmerende og elegant. Debussys kompositioner blev i sin tid betragtet som ’en ny slags musik’, og på samme måde kan en rejse med Riverside Debussy ses som en ny æra for flodkrydstogter på Rhinen.

Skibet er et udsøgt ”boutique-hotel” på vand – og samtidig en fredfyldt ø. Ombord er masser af plads, et køkken, der leverer topgastronomi samt masser af plads til alle. Her lades intet tilbage at ønske. Heller ikke ved spisetid, hvor du kan vælge mellem 4 restauranter. Du bliver forkælet af skibets kokke fra morgen til aften – alt er tilberedt fra bunden af friske, lokale råvarer. Og brødet bliver bagt ombord.

Skibet giver dig muligheden for at opleve destinationerne på flere måder. Når du sejler, og når skibet ligger til kaj og du kan gå på opdagelse på land. De kulinariske oplevelser ombord tager afsæt i de regioner, du befinder dig i. Og det samme gør sig naturligvis gældende for de vine, der serveres.

Suiter og staterooms

Suiterne ombord sætter en ny standard inden for flodkrydstogter. Her er i alt 6 kategorier, hvoraf den mindste er 17 m2 og den største, Owner’s Suite, er 70 m2. Her er intet overladt til tilfældighederne; de fineste materialer, tekstiler, fløjl og læder. Farvemæssigt nøje afstemt med naturen udenfor. Nyd de elegante badeværelser og de store behagelige senge (der kan deles til to). Gennem de store panoramavinduer betages alle af naturens skønhed, der glider forbi.

Basel til Frankfurt

Julemarkeder ved Rhinen
Basel - Frankfurt
22/11/2024 til 26/11/2024 (4 nætter)
Fra Fra kr. 26.300 pr. person