Scenic Azure

Gæster: 96
Besætning: 43
Indsat: 2016
Antal restauranter: 3

Som det eneste flodkrydstogtsskib i Scenic Cruises’ flåde sejler Scenic Azure på Dourofloden i Portugal – og sørger for, at du får det allerbedste ud af din tid ombord. Her er plads til blot 96 gæster, så du er så godt som garanteret en intim og afslappet atmosfære på din rejse. Samtidig med, at du får en uforglemmelig rejseoplevelse i den udsøgte komfort, Scenic Cruises er så kendt for.

En rejse med Scenic Azure er synonym med en enestående rejse på Douroflodens glitrende vand. Skibet har været ramme for udsøgte flodkrydstogter siden sin lancering i 2016. Det er specialdesignet til at sejle på netop Dourofloden og har mange forskellige features og faciliteter, der sikrer, at du får det bedst mulige ud af det portugisiske solskin. Samtidig med, at du oplever komfort i særklasse.

Det specialbyggede skib er med sine blot 80 meter kortere end de øvrige skibe i Scenics Space Ship-flåde, men hvad det mangler i længden, kompenserer det til fulde for i innovative features og sit overlegne niveau af komfort, elegance og bekvemmelighed.

 

Suiter og staterooms

Scenic Azure har i alt 48 suiter med plads til blot 96 gæster i alt. Besætningsmedlemmerne tæller 48, altså to besætningsmedlemmer pr. gæst. Det sikrer dig en både intim og yderst opmærksom service af højeste kvalitet. Hver suite ombord på Scenic Azure er perfekt indrettet til at møde alle dine krav og behov, de fleste med en Scenic Sun Lounge, så du kan nyde den portugisiske sol fra egne gemakker. De eksklusive suiter strækker sig over skibets i alt fire dæk, der også byder på en fælles lounge og områder til underholdning og middag. Udforsk skibet, tal med nye eller gamle venner eller hold din kulør ved lige på soldækket.