Scenic Diamond

Gæster: 149
Besætning: 55
Indsat: 2009
Renoveret: 2017
Antal restauranter: 3

Fra en række rummelige og udsøgt udstyrede suiter til det skræddersyede madlavningsområde Scenic Culinaire – flodkrydstogtsskibet Scenic Diamond er en opvisning i kvalitet, elegance og enestående komfort. En rejse ombord på Scenic Diamond er en, du vil huske for altid – med tid og ro til at opleve Frankrigs smukke floder.

Skibet byder på et væld af spændende faciliteter og lækre features, som f.eks. Scenic Culinaire, skræddersyede madlavningskurser og nyindrettede Royal Owner’s-suiter. Det er specialdesignet til at sejle på de franske floder og matcher de vidunderlige omgivelser perfekt med sit sofistikerede interiør og hyggelige stemning.

Scenic Diamond er udstyret med alt, hvad du kan forvente fra det udsøgte rederi – og mere til. Lige fra den lækre vitality-pool og opdaterede wellness-område til føromtalte Scenic Culinaire – og meget andet.

Suiter og staterooms

Ud over de helt nye faciliteter og bekvemmeligheder har Scenic Diamond nogle af de mest udsøgte suiter i Frankrig – hver udstyret til at give dig en uforglemmelig rejse. Herunder Royal Owner’s-suiterne, der er 47 m2 ekstravagant indretning placeret bagest i skibet med panoramaudsigt over vandet og de fortryllende omgivelser.