Scenic Gem

Gæster: 126
Besætning: 49
Indsat: 2014
Antal restauranter: 3

Scenic Gem sejler på Frankrigs smukke floder, og en rejse med skibet er en udsøgt oplevelse, der til fulde lever op til kvaliteten og elegancen af Scenic Cruises’ øvrige skibe i Space Ship-flåden. Lad dig forkæle af den private butlerservice, nyd et imponerende udvalg af højkvalitetsgastronomi, herunder restauranten L’Amour, og slap af i din rummelige, elegante suite.

Med plads til blot 126 gæster fordelt på i alt 64 suiter er skibet intimt, men alligevel rummeligt – med plads til at nyde livet og samværet med nye og gamle venner. I baren, restauranten eller på soldækket, f.eks.

Flodkrydstogtsskibet er designet til at navigere Seinen, Frankrigs næstlængste flod. Skibet er elegant indrettet med øje for alle detaljer. Pladsen ombord er optimeret perfekt – for din bekvemmeligheds skyld, så du kan nyde livet og tilværelsen i største komfort. Fra udsøgte designerdetaljer til innovativ teknologi – på Scenic Gem kan du rejse med stil og nyde Seinen og dens fantastiske omgivelser i dit eget tempo.

Suiter og staterooms

Suiterne ombord på Scenic Gem er lyse og rummelige og har alle tænkelige bekvemmeligheder. Slap af i dit eget selskab, eller nyd udsigten fra dækket, få pulsen op i fitnesscenteret eller lad dig forkæle i wellness-området. Scenic Gem har noget for alle temperamenter – alt sammen fra allerøverste hylde.