Scenic Saphire

Gæster: 149
Besætning: 55
Indsat: 2008
Renoveret: 2017
Antal restauranter: 3

Fra de rummelige og udsøgt indrettede suiter til det skræddersyede madlavningsområde Scenic Culinaire – flodkrydstogtsskibet Scenic Sapphire er udstyret med enestående bekvemmeligheder, der sikrer dig en komfortabel rejse ad Frankrigs floder – med tid og ro til fordybelse og til at nyde de spændende faciliteter ombord.

Sejl på Frankrigs smukke vandveje ombord på et skib med sofistikerede features, som f.eks. Scenic Culinaire og to nye etværelses Royal Owner’s Suites. Skibene er specialdesignet til at sejle netop på Frankrigs floder i enestående komfort.

Skibene er udstyret med alt, du kan forvente dig af Scenic Cruises’ flodkrydstogtsskibe – og mere til. Lige fra den lækre vitality-pool og det opdaterede wellness-område til de skræddersyede Scenic Culinary-madlavningskurser og meget andet.

Suiter og staterooms

Scenic Sapphire har nogle af de fineste, mest udsøgte suiter i Frankrig, der hver er særligt udstyret til at give dig en rejse, du aldrig glemmer. I omgivelser, du aldrig glemmer. Et af højdepunkterne ved det smukt opdaterede skib er Royal Owner’s-suiterne – 47 m2 elegant og udsøgt indretning beliggende bagest i skibet, så du har uforstyrret panoramaudsigt over vandet og flodbredderne.