Scenic Spirit

Gæster: 68
Besætning: 50
Indsat: 2016
Antal restauranter: 3

Scenic Spirit er et enestående flodkrydstogtsskib – og det eneste af Scenic Cruises’ flodkrydstogtskibe, der sejler i Asien. Glæd dig til en ekstraordinær rejseoplevelse i Sydøstasien i mageløs komfort og elegance kombineret med en fantastisk udsigt over de frodige flodbredder.

Med sine moderne faciliteter og elegante interiør er Scenic Spirit et af de mest udsøgte flodkrydstogtsskibe i Sydøstasien. Det har en kapacitet på blot 68 gæster og en besætning på 50, der alle er dedikeret til at sikre en uforglemmelig rejse for alle gæster ombord.

Ved spisetid kan du benytte dig af skibets i alt 3 restauranter, som alle serverer mad på et højt, gastronomisk niveau, tilberedt af de fineste lokale ingredienser. Alt er naturligvis tilberedt fra bunden, så smagsoplevelsen bliver så autentisk og mindeværdig som muligt.

Ombord kan du nyde en lang række faciliteter, lige fra træningsfaciliteter og wellness med spabehandlinger til en pool og solterrasse med rig mulighed for at slappe af og nyde udsigten. Dertil kommer et udvalg af aktiviteter og udflugter, der er skræddersyet til at give dig en autentisk oplevelse på den pågældende destination.

Ud over komforten, faciliteterne og aktiviteterne ombord er en af de største fordele ved at rejse med Scenic Spirit, at du får muligheden for at udforske nogle af de mest unikke og uforglemmelige steder i Asien; lige fra lokale landsbyer og markeder til UNESCO-listede vartegn.

Suiter og staterooms

Scenic Spirit byder på flere forskellige typer suiter. Alle har det rummelige og elegante til fælles og er udstyret med alle tænkelige bekvemmeligheder. Indretningen er moderne og stilfuld med traditionelle asiatiske elementer, der bidrager til den hyggelige, næsten hjemlige stemning.