Seabourn Ovation

Gæster: 604
Besætning: 330
Indsat: 2017
Antal restauranter: 4

Seabourn Ovation er søsterskib til Seabourn Encore, og begge er eksklusive krydstogtskibe i Seabourns flåde. Skibet blev indsat i 2018 og er designet med et blik for alle detaljer, så gæsterne ombord får en eksklusiv krydstogtoplevelse.

Skibet har et bredt udvalg af faciliteter og underholdning ombord, herunder flere restauranter, lounge, bar, teater, fitness og spa. Her er også flere udendørsområder, hvor det er muligt at slappe af og nyde solen – og udsigten.

Mad og drikke på Seabourn Ovation er en attraktion i sig selv. Ombord findes flere gourmetrestauranter, hvor gæsterne kan nyde en bred vifte af internationale retter, tilpasset så de passer til de kulinariske traditioner på de destinationer, skibet besøger.

Seabourn Ovation er kendt for udsøgt kvalitet og høj servicestandard. Personalet ombord er meget opmærksomt og arbejder hårdt for at sikre, at alle har en behagelig oplevelse ombord.

Suiter og staterooms

Skibet er 210 meter langt og har en kapacitet på 604 passagerer. I alt er her 300 suiter, fordelt på 4 forskellige kategorier, alle med udsigt over havet og størstedelen med private altaner. I de rummelige suiter findes alle tænkelige moderne faciliteter og komfortable senge. Samtidige suiter har desuden personlig butlerservice til at sørge for alle gæsters behov.