SeaDream I

Gæster: 112
Besætning: 95
Renoveret: 2022
Antal restauranter: 2

Med blot 112 gæster og 95 besætningsmedlemmer er SeaDream I et af de mindste superyachts i branchen, men hun er samtidig blandt de skibe med størst fokus på personlig service.

Kom helt tæt på, når SeaDream I lægger til i nøje udvalgte havne de smukkeste steder i verden.

Her inviterer kokken spontant en håndfuld gæster med på det lokale marked, hvor oste, pølser, vine og friskfangede fisk og skaldyr venter. Yogainstruktøren tilrettelægger dagens yogatime på dækket specielt efter deltagernes evner og erfaring. Og bartenderen har lynhurtigt pejlet sig ind på, hvordan du bedst kan lide din yndlingsdrink.

Med totalrenoveringen i 2022 har SeaDream på elegant vis opgraderet faciliteter og indretning på SeaDream I og samtidig bevaret den intime og genkendelige atmosfære, som loyale gæster vender tilbage for år efter år.

Du vil derfor stadig kunne nyde middagen udenfor, når vejret tillader det, se en film på dækket under stjernernes skær og overnatte i de specialdesignede balinesiske solsenge, som besætningen reder op med det fineste belgiske sengelinned.

Marinaen bagerst på begge superyachts er enhver vandhunds paradis; når vejret og myndighederne tillader det, prøv kræfter med stand-up paddleboards og jetskis, flyd rundt i overfladen med snorkel og maske eller tag på opdagelse i din egen kajak.

SeaDream I har 56 staterooms, alle med aircondition, minibar, og 24 timers roomservice.

Kontakt os og hør nærmere om de forskellige staterooms samt kommende cruises med SeaDream I.

Athen t/r

Mærk historiens vingesus i Grækenland og Tyrkiet
Athen, Grækenland - Athen, Grækenland
16/06/2024 til 23/06/2024 (7 nætter)
Fra 50.300 kr. pr. person

Istanbul til Athen

Middelhavet - når øst møder vest
Istanbul, Tyrkiet - Athen, Grækenland
22/07/2024 til 29/07/2024 (7 nætter)
Fra 45.500 kr. pr. person