Silver Cloud

Gæster: 254
Besætning: 212
Indsat: 1994
Renoveret: 2017
Antal restauranter: 4

Uanset om du sejler med Silver Cloud til Grønlands isbjerge eller Grækenlands sandstrande, vil du opleve et skib udstyret til opgaven. Poolen på dækket føles kølende og forfriskende, når Silver Cloud sejler til Middelhavets perler og som et varmt kram, når du hopper i det opvarmede vand, mens du ser isbjergene sejle forbi.

Ekspeditionsskibet har plads til blot 254 gæster og 212 besætningsmedlemmer og har dermed en størrelse, som gør, at det kan navigere i små farvande og komme ind i små bugter og havne. Der er dog ikke gået på kompromis med pladsen – både suiter, restauranter, lounges og poolområde er rummelige, så der føles aldrig trængt.

Der er 4 restauranter ombord. På The Grill kan du tilberede din egen mad på din personlige lavasten, som kan blive op til 400 grader varm, mens La Dame overlader madlavningen til dygtige kokke med fokus på det franske køkken. La Terrazza serverer autentiske italienske favoritter, mens The Restaurant er stedet for varieret international gastronomi.

Med et sejlprogram, som dækker nogle af verdens mest spændende rejsemål, er der et stort fokus på fordybelse og engagement, og Silver Cloud inviterer ofte eksperter ombord for at dele deres viden om en specifik destination. I Explorer Lounge kan I lytte til biologer fortælle om det unikke ecosystem i farvandene omkring Antarktis og Grønland eller om traditionel aboriginkultur i Darwin.

Og trænger du til lidt selvforkælelse ovenpå dagens aktiviteter, står dygtige behandlere klar med massage, body wraps og ansigtsbehandlinger i spaen.