Silver Endeavour

Gæster: 200
Besætning: 200
Indsat: 2021
Antal restauranter: 4

Med ét besætningsmedlem for hver af de 200 gæster sætter Silver Endeavour en ny standard for service til søs. På intet andet ekspeditionsskib finder du så høj en besætning-til-gæst ratio, og den høje service gør sig gældende overalt fra restauranter og lounges til udflugter og foredrag.

Silver Endeavour er bygget specielt til ekspeditioner til verdens poler. Størrelsen og et forstærket skrog, som kan bryde igennem is, gør, at skibet kan komme helt ind i små bugter og havne, hvor andre skibe ikke kan sejle. Et passioneret og dygtigt ekspeditionsteam vækker destinationen til live med spændende og lærerige udflugter, foredrag og kulturel underholdning.

Ekspeditioner starter i omklædningsloungen ”The Mud Room”. Her sørger støvlevarmere for, at du holder fødderne varme og tørre, og du kan iføre dig dit ekspeditionstøj, efter ekspeditionslederne har gennemgået dagens udflugt på LED-skærme i Explorer Lounge. Efter en spændende ekspeditionsdag kan du lade alle indtrykkene bundfælde sig over en cocktail tilbage i Explorer Lounge og høre spændende foredrag om rejsemålets klima, dyreliv, historie eller kultur.

Der er 4 restauranter ombord, bl.a. den populære franske restaurant La Dame, som serverer franske klassikere i elegante omgivelser, og Il Terrazzino, en charmerende, intim udgave af Silverseas populære La Terrazza-restaurant, hvor du kan nyde frisklavet pasta og autentiske italienske retter. I hovedrestauranten, The Restaurant, kan du smage mad fra hele verden i den lækre buffet.

Er du til selvforkælelse står behandlerne i Otium Spa klar med lækre massager og ansigtsbehandlinger, og i skibets bibliotek finder du et behageligt og roligt miljø designet til fordybelse og afslapning. Der er også et fitnesscenter med nye maskiner og mulighed for privattimer med skibets fitnessinstruktør.

Silver Endeavour har 7 forskellige suite-kategorier, alle med privat balkon. De største suiter, Owner’s Suite, er 173 m2 og er placeret helt ude i spidsen af skibet, så du kan nyde omgivelserne til fulde.

Alle suiter har butlerservice med 24 timers roomservice, ægte caviar og champagne ad libitum.

Kontakt os og hør nærmere om de forskellige suite-kategorier.