Silver Whisper

Gæster: 392
Besætning: 302
Indsat: 2001
Renoveret: 2018
Antal restauranter: 4

Silver Whisper er et af Silverseas mest alsidige krydstogtskibe med et sejlprogram som dækker drømmedestinationer i bl.a. Australien, Japan, Alaska og Middelhavet. Skibet har plads til blot 392 gæster og 302 besætningsmedlemmer, så du er garanteret en intim krydstogtoplevelse, hvor gæsten altid er i fokus.

Skibets faciliteter inviterer til både fordybelse og forkælelse. I Panorama Lounge og Observation Lounge finder du elegante rammer for en drink med venner eller en stille stund med en bog. Om aftenen er der live musik med skibets jazzband eller en dygtig solist. The Show Lounge viser flot opsatte musicals, shows, spillefilm og kulturel underholdning.

Trænger du til at bevæge dig, kan du gratis tilmelde dig en pilates- eller yogatime med skibets fitnessinstruktør, eller blot slappe af med en behagelig massage i Zagara Beauty Spa.

Når sulten melder sig, er der intet mindre end 4 forskellige restauranter at vælge imellem, hver med sin egen nøje udvalgte menu, som dækker både klassikere og mere specielle regionale retter. På The Grill kan du tilberede din steak eller fisk lige nøjagtig som du foretrækker den på individuelle lavasten ved eget bord. Silversea er også kendt som et af de rederier med det største vinkort, og du finder således et bredt udvalg fra både kendte og mindre kendte vinproducenter.

Silver Shadow har 9 forskellige suite-kategorier, hvoraf den største, Owner’s Suite, er minimum 85 m2. Alle suiter ombord tilbyder butlerservice, der bl.a. serverer ægte caviar og champagne ad libitum.

Kontakt os og hør nærmere om de forskellige suite-kategorier og Silver Shadows spændende sejlprogram.