Silver Wind

Gæster: 274
Besætning: 239
Indsat: 1995
Renoveret: 2021
Antal restauranter: 4

Uanset om du sejler med Silver Wind til Islands dybe fjorde eller Middelhavets charmerende havne, vil du opleve et skib udstyret til opgaven. Efter seneste renovering i 2021 står ekspeditionsskibet skarpere end nogensinde, og du kan se frem til yderst behagelige suiter, udsøgte restauranter, elegante lounges og et lækkert poolområde med opvarmet vand i de koldere klimaer.

Med plads til blot 274 gæster og 239 besætningsmedlemmer har Silver Wind en af de højeste gæst-til-besætningsratioer, og det kan mærkes på servicen. Tjenerne i de fire restauranter gør en dyd ud i af yde personlig og imødekommende service, og bartenderen står klar med din yndlingsdrink, så snart du sætter fod i loungen.

I The Restaurant kan du nyde mad fra hele verden, mens La Terrazza serverer autentiske italienske favoritter. På The Grill kan du tilberede din egen mad på din personlige lavasten, som kan blive op til 400 grader varm, mens La Dame tilbyder ægte parisisk stemning og tilhørende franske klassikere.

Med et sejlprogram, som dækker nogle af verdens mest spændende rejsemål, er der et stort fokus på fordybelse og engagement, og Silver Wind inviterer ofte eksperter ombord for at dele deres viden om en specifik destination. I The Show Lounge kan du se relevante dokumentarer, kulturel underholdning eller lytte til en ekspert fortælle passioneret om de rejsemål, Silver Wind besøger.

Trænger du til at røre dig lidt, kan du få sved på panden i fitnesscentret, eller lade dig instruere i en yogatime på dækket. Dygtige behandlere står også klar i spaen med massage, body wraps og ansigtsbehandlinger.

Dublin til København

Nordisk Eventyr: Skotlands øer og Norges fjorde
Dublin - København
31/05/2025 til 09/06/2025 (9 nætter)
Fra Fra kr. 46.900- pr. person