SH Diana

Gæster: 192
Besætning: 141
Indsat: 2023
Antal restauranter: 2

SH Diana er Swan Hellenics nyeste og største skib med plads til 192 gæster fordelt på 96 staterooms og suiter, hvoraf de fleste har privat balkon. Skibet indsættes i april 2023 og tilbyder et varieret sejlprogram med spændende krydstogter i Middelhavet, Norge, Svalbard, Det Røde Hav, Det Indiske Ocean Sydafrika og Antarktis.

SH Diana er udstyret med moderne faciliteter, den nyeste teknologi og et forstærket skrog, som garanterer sikker færd gennem ishavene ved Grønland og Antarktis. Gæsteoplevelsen er i centrum og overalt inviterer de brede dæk rundt omkring skibet til spektakulære udsigter og følelsen af at være helt tæt på rejsemålet. I saunaen, fitnesscentret og spaen kan du nyde panoramaudsigt, og restauranterne er designet så du, uanset hvor du sidder, kan nyde udsigten ud over havet og de spændende rejsemål.

I The Swan Restaurant kan du nyde internationale retter tilberedt af dygtige kokke fra Michelin-restauranter, og The Club Lounge kombinerer på bedste vis et afslappet samlingspunkt og tapasrestaurant, hvor du kan stille sulten døgnet rundt. Observation Lounge er oplagt som stedet, hvor du fordøjer dagens indtryk over en kop varm chokolade eller en lækker cocktail.

SH Diana har 8 suite- og stateroom-kategorier, alle med panoramaudsigt og udsmykket med original kunst. Du kan vælge lige præcis den type pude, du ønsker, fra skibets pudemenu og på badeværelset finder du lækre sæber og cremer.

Kontakt os og hør nærmere om de forskellige kategorier og SH Dianas spændende sejlruter.