SH Vega

Gæster: 152
Besætning: 120
Indsat: 2020
Antal restauranter: 2

SH Vega er opkaldt efter det første skib, som krydsede den Nordøstlige Passage, som forbinder Europa og Asien nord om Rusland i polarcirklen. Og det er netop i de koldere farvende, at SH Vega hører hjemme. Med et forstærket skrog og den nyeste teknologi er ekspeditionsskibet, som blev indsat i sommeren 2022, designet til at give gæsterne adgang til nogle af verdens med afsidesliggende rejsemål.

SH Vegas ekspeditionsteam består af erfarne eksperter med specialistviden om det aktuelle rejsemål. De deler passioneret ud af deres brede viden om det lokale dyreliv, kultur og historie både på udflugter og til foredrag og præsentationer.

I The Swan Restaurant kan du nyde retter designet af dygtige kokke fra Michelin-restauranter. Udover klassikere fra forskellige verdenskøkkener, kan du ofte smage lokale retter fra de destinationer, du besøger. The Club Lounge kombinerer på bedste vis et afslappet samlingspunkt og tapasrestaurant, hvor du kan stille sulten døgnet rundt. Observation Lounge er oplagt som stedet, hvor du fordøjer dagens indtryk over en kop varm chokolade eller en lækker cocktail, og hvor der informeres om de næste ekspeditioner og landarrangementer.

Næsten uanset hvor du befinder dig på SH Vega, kan du nyde panoramaudsigt til omgivelserne, der glider forbi. Saunaen, den opvarmede udendørs pool og fitnessrummet har alle store vinduer med flot udsigt, og det samme gælder alle suiter og staterooms ombord.

SH Vega har 7 suite- og stateroom-kategorier, alle med panoramaudsigt og indrettet i elegant skandinavisk stil.

Kontakt os og hør nærmere om de forskellige kategorier og SH Vegas spændende sejlruter.

Swan Hellenic er ”all inclusive”, der bl.a. omfatter drikkepenge, alle skatter og afgifter, champagne, valgfri vine, drinks og 24 timeres roomservice. Medmindre andet fremgår, er der altid indeholdt et hotelophold før krydstogtet.