Star Breeze

Gæster: 312
Besætning: 190
Indsat: 1989
Renoveret: 2020
Antal restauranter: 4

På den udsøgte yacht Star Breeze er der plads nok til, at du ikke kommer til at kede dig, samtidig med at der ikke er så meget plads, at skibet ikke kan lægge til i små, intime havne, som andre – større – krydstogtsskibe ikke kan komme til. Det er f.eks. havnene Sanary-sur-Mer og Wrangell, de storslåede, men smalle, kanaler Kielerkanalen og Korinthkanalen samt små, skjulte bugter, I har mere eller mindre for jer selv.

Windstars Star Breeze er blevet renoveret fra A-Z for nylig og fremstår i dag i topkvalitet. Den har alle tænkelige moderne faciliteter, herunder to nye, lækre restauranter, infinity pool, spa og state-of-the-art fitness til dig, der kan lide at få pulsen op. Derudover er der blevet tilføjet en ny kategori af Star-suiter samt installeret nye badeværelser i alle yachtens suiter.

Yachten byder på i alt 4 forskellige restauranter, der alle serverer førsteklasses gastronomi, en lounge og room service hele døgnet. Hertil kommer en lounge cafe, hvor der serveres sandwich.

Der arrangeres typisk én ”Deck Dinner BBQ” på hvert cruise Du kan altså få stillet sulten både nat og dag – både på restauranterne og i din egen suite.

Windstar Star Breezes 156 suiter har en minimumsstørrelse på 26 m2, alle med havudsigt. I alt er her 8 forskellige kategorier af suiter, hvoraf den største, Grand Owner’s Suite, er 128 m2. Det ideelle sted til at nyde den fredfyldte udsigt over havet, når du er til søs, er i din egen suite.

Kontakt os og hør nærmere om de forskellige suite-kategorier og Windstar Star Breezes spændende sejlprogram.

Papeete (Tahiti) t/r

Paradis på jord
Papeete - Pateete
04/07/2024 til 18/07/2024 (14 nætter)
Fra 61.000,- pr. person