Star Legend

Gæster: 312
Besætning: 190
Indsat: 1988
Renoveret: 2021
Antal restauranter: 6

En rejse med skønne Star Legend er en rejse, hvor der er plads til det hele – til aktiviteter, forkælelse og det gode liv. Samtidig er yachten ikke større, end at den kan anløbe selv de mindste havne; dem, hvor andre, større krydstogtskibe ikke kan være. Det gælder bl.a. havnene Sinop og Honfleur. Og så har vi slet ikke nævnt det smalle ingeniørmæssige mesterværk, Korinthkanalen.

Star Legend gennemgik i 2021 en gennemgribende renovering og fremstår i dag som en førsteklasses yacht i højkvalitets materialer. Du finder et væld af moderne bekvemmeligheder, bl.a. fitnessfaciliteter, infinity pool, spa, lounge og hele 6 restauranter med kulinariske oplevelser. Renoveringen har samtidig gjort, at yachten har fået tilføjet en ny kategori af Star-suiter samt fået installeret nye badeværelser i alle suiter.

De 4 restauranter ombord serverer gastronomiske lækkerbiskener fra verdens køkkener, samt en lounge cafe, hvor der serveres sandwich.

Der arrangeres typisk én ”Deck Dinner BBQ” på hvert cruise.

Herunder finder du også en lounge, hvor du kan nyde en drink, og så er der mulighed for room service i din suite hele døgnet.

Windstar Star Legend har i alt 8 forskellige kategorier af suiter, hvoraf den mindste er 26 m2, og den største, Grand Owner’s Suite, er 128 m2. Alle 156 suiter har havudsigt, så trænger du til at slappe af, er det perfekte sted at nyde de enestående omgivelser, i dit eget selskab i suiten.

Kontakt os og hør nærmere om de forskellige suite-kategorier og Windstar Star Legends spændende sejlprogram.

Istanbul til Piraeus (Athen)

Odyssé på Det Ægæiske Hav via Korinthkanalen
Istanbul - Pireaus
11/10/2024 til 21/10/2024 (10 nætter)
Fra 44.500,- pr.person